Over ons

Over Codecraft

CodeCraft is een jong maar ervaren bedrijf met een passie: software op maat en digitale ondersteuning die ondernemers met een droom helpen groeien. Door jouw bedrijf te digitaliseren, kies je voor de vrijheid om te focussen op wat jij echt graag doet. Wij doen dat heel graag samen met jou.

Onze apps en websites stimuleren jouw passie en werkplezier en geven jouw onderneming de kans om te groeien. Dat vinden wij belangrijk. Wij willen samen iets maken dat jouw leven, en dat van jouw klanten, beter maakt. Om dat te doen, staat een no-nonsense, duidelijke communicatie altijd voorop.

Wat begon als de droom van één ambitieuze en enthousiaste ondernemer, groeide uit tot een hecht team van gepassioneerde vakmannen met dezelfde visie. Samen zetten wij ons heel graag elke dag in om de digitalisering van jouw onderneming waar te maken.

Team

Een team waar veel bedrijven van dromen, dat is het minste dat je kan zeggen. Stuk voor stuk gepassioneerde mensen die weten waar ze mee bezig zijn en professioneel te werk gaan. Geen uitdaging gaan we uit de weg, integendeel, daar houden we juist van! Keer op keer verleggen we onze grenzen en gaan we net dat stapje verder.

Een combinatie van jong geweld en ervaring, beter kan niet, toch? Heb jij een uitdaging voor ons? Of wil je deel uitmaken van ons team? Laat dan zeker iets weten.Missie
CodeCraft staat klaar voor ondernemers met een passie voor hun vak en een droom om te groeien. Hoe wij dat doen? Onze software op maat ondersteunt en verrijkt jouw onderneming en geeft je de tijd, vrijheid en digitale middelen om volledig te focussen op jouw core business.
Wij ontwikkelen bedrijfstechnische oplossingen in de vorm van straffe software die van concept tot creatie afgestemd is op jouw bedrijf en jouw dromen. CodeCraft gelooft in jouw passie en haalt samen met jou een competitief voordeel uit jouw digitale ervaringen.


Waarden
Bij CodeCraft draait alles om passie. Dankzij een passie voor ons vak, onze mensen en onze klanten gaan wij enkel voor de beste resultaten. Wij willen samen ideeën waarmaken, uitdagingen aanpakken en iets creëren. Onze digitale oplossingen beginnen met een droom om te groeien – wij bouwen graag mee aan de duurzame groei van jouw droom en jouw bedrijf.

CodeCraft staat voor een vlotte communicatie. No-nonsense, duidelijk en vooral persoonlijk. Zowel binnen het CodeCraft-team als samen met jou gaan wij voor een goede en leuke samenwerking. Uiteindelijk willen we allemaal doen wat we écht leuk vinden. Wij helpen je daar graag mee.


Visie
CodeCraft gelooft in de kracht van digitale ondersteuning om groeibedrijven en gepassioneerde ondernemers meer vrijheid te geven. Als digitale partner bieden wij software op maat aan die we samen met jou ontwerpen, ontwikkelen en opvolgen. Onze websites, apps en begeleiding willen jou en je bedrijf helpen groeien.

Wij vinden het belangrijk om tijd te maken voor passie en plezier. Onze passie? Jouw werkplezier. Meer tijd en middelen voor jouw core business, meer vrijheid om te doen wat jij graag doet. Wij geven samen jouw bedrijf een competitieve voorsprong en staan klaar om mee te springen.


Ontstaan
CodeCraft omschrijven in één woord? Simpel: Passie. Wij zijn gepassioneerd door ons vak, door technologie en door vernieuwing. Die bundelen wij samen in één hecht team dat jouw project met veel plezier onder handen neemt. Wij staan klaar om elke uitdaging aan te pakken en er samen iets straf van te maken.

Het CodeCraft-verhaal begint enkele jaren geleden bij zaakvoerder Roel Hendrickx. Na heel wat ervaring als zelfstandige in bijberoep, vertrouwde Roel op zijn passie en ambitie. Als full-time consultant binnen grotere projecten waagde hij al snel de sprong richting zijn eigen bedrijf. Zo geschiedde CodeCraft, een echte weerspiegeling van de waarden waar Roel zélf om geeft:

Passie. Kwaliteit. Innovatie.
No nonsense, een persoonlijke aanpak en vooral: tijd voor plezier.